LP

Transformative Communication

Gaimo

gaimo.com

Anàlisi estratègic de la marca

Definició d’un mapa estratègic del lloc que ocupa actualment la marca entre els seus clients.

Enric Corbera Institute

enriccorberainstitute.com

Partner estratègic en la direcció de comunicació i marca

Partner estratègic en la direcció i creació d’una nova marca en l’àmbit del benestar.

Ajuntament de Barcelona

barcelona.cat

Estratègia de comunicació – Ajuntament de Barcelona – Drets Socials

Definició d’una estratègia de comunicació pel Banc de Bones Pràctiques de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Barcelona Institute of Science and Technology

Estratègia global i conceptualització de la Founding Conference

Conceptualització, realització i gestió dels esdeveniments de l’organització.

AEROPORTS DE LA GENERALITAT

Màrqueting estratègic

Posicionar l’Aeroport de Lleida-Alguaire com l’aeroport industrial de Catalunya.

ICREA ( Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats )

Nova estratègia de marca i de comunicació

Atorgar valor i visibilitat a nivell internacional a la Institució com a capdavantera en la construcció d’una èlit científica d’alt nivell a Catalunya, en ser la líder en instaurar una cultura de la recerca científica en tots els seus públics i en ser pionera en donar excel·lència en la gestió dels recursos públics en l’àmbit de la ciència.

IVÀLUA

Pla de comunicació estratègica

Disseny i implementació d’una estratègia de comunicació per a incrementar la notorietat i visibilitat de l’avaluació de polítiques públiques entre els seus públics objectius.

AJUNTAMENT DE GAVÀ

Pla estratègic de comunicació i marca en l’àmbit de promoció econòmica

Creació d’una marca perdurable i rellevant capaç d’aglutinar tots els serveis de promoció econòmica de l’Ajuntament de Gavà, disseny i gestió d’una estratègia de comunicació.

PORTS DE LA GENERALITAT

Pla estratègic de comunicació i de reposicionament de la marca

Dissenyar una estratègia de marca i comunicación per donar una major visibilitat i donar a conèixer les infraestructures portuàries gestionades per la Generalitat de Catalunya.

PROCELI

Pla estratègic de marca i comunicació

Proposta de disseny d’una nova estratègia de la marca contextualizada en l’oportunitat de la seva categoria de mercat.

INSTITUT INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Assessorament en el plantejament estratègic de comunicació i de la nova marca de la Institució

Definició dels territoris estratègics de la marca per a poder conceptualitzar una estratègia de comunicació eficient.

UGT

Disseny d’un pla de reposicionament de la marca UGT-DIBA i una estratègia de comunicació.

Conceptualització d’un nou posicionament per l’organització sindical i definició d’un pla d’accions de comunicació

ATENALIA

Estratègia de marca i comunicació

Creació, disseny i implementació d’una nova estratègia de marca i de comunicació.

The School of Life

www.theschooloflife.com

Partner i titular de la llicència per a desenvolupar i implementar The School of Life a Barcelona

The School of Life és una empresa de caire cultural que ofereix formació per a la vida qüotidiana basada en el desenvolupament emocional a través de la cultura.

Treballa aspectes com trobar la feina de la nostra vida, com aconseguir la calma, com aconseguir una bona relació de parella, com entendre el món, entre d’altres.

És una institució de referència a nivell global liderada per Alain de Botton que opera des de Londres però funciona a nivell global.

A més de desenvolupar formació, edita llibres, organitza esdeveniments i fa formació especialitzada per a les empreses en temes de desenvolupament emocional i cultural.

 

MEDSIR, Medica Scientia Innovation Research

Partner estratègic en comunicació corporativa

Disseny, direcció i implementació del Pla de Comunicació 2014-2015.

Col·laboració com a partner estratègic en tots els temes de comunicació corporativa.

 

Anna Rovira, dissenyadora i estilista

Estratègia de negoci i de marca personal

Disseny d’una estratègia de negoci. Construcció d’una identitat de marca, valors i simbologia artística pròpia pel desenvolupament d’un pla de comunicació per la dissenyadora i estilista Anna Rovira.

CLUB ESPORTIU VILA OLÍMPICA

www.cevilaolimpica.com

Direcció i coordinació de la comunicació corporativa i reposicionament de la marca

Direcció i coordinació de la nova estratègia de reposicionament de la marca del Club Esportiu Vila Olímpica. Direcció i gestió de la comunicació global del Club.

Estratègia de comunicació

Disseny i creació d’una estratègia per la comunicació d’un nou producte de Càritas Barcelona dins l’àmbit de la formació ocupacional.

Jordi Robert-Ribes, expert en innovació relacional i speaker internacional

www.jordirobertribes.com

Construcció de marca personal

Acompanyament i assessorament en l’el·laboració de la seva proposició de valor i identificació de les estratègies de comunicació tant a nivell on-line com off-line.

Revisió dels elements de comunicació externa, com identitat corporativa, pàgina web i d’altres accions de comunicació establertes.

Laura Pelegrín ha sabut entendre el que volíem com a clients. No només entendre-ho sinó també obrir-nos els ulls a nosaltres mateixos sobre allò que de veritat necessitàvem per obtenir el progrés que preteníem aconseguir. Ella no es complau en simplement aprofitar la seva experiència en comunicació, que és molta. A més a més, hem gaudit de la seva capacitat de treball. S'ha implicat plenament en el nostre projecte. Jordi Robert-Ribes
Founder Director de Connecting Perspectives

ONA TOURIST SERVICES

Estratègia visual, posicionament i creació de marca

Assessorament en la creació d’una identitat de marca, estratègia visual i posicionament estratègic empresarial. Acompanyament en la definició d’un nou concepte de serveis turístics que es diferencia per l’autenticitat i personalització dels serveis que ofereix als seus clients, que pretén transformar el sector del turisme a Catalunya.

Optimista. Eficaç. Professional. Sense la seva capacitat de mediació respecte els interessos i necessitats de l´empresa i el dissenyador gràfic, la materialització a nivell d´imatge de la meva visió empresarial no hagués estat possible. Gràcies Laura! Mariona Compte
Directora-Ona Tourist Services SCP

Estratègia narrativa, coaching i innovació social

Disseny d’una estratègia de branding i estratègia empresarial que posi en valor el concepte d’innovació aplicat a les persones (coaching), les empreses (estratègia narrativa) i les institucions (innovació social).

Assessorament en la creació d’un nou naming i arquitectura de marca i de tots els elements de comunicació visual, així com d’una estratègia de posicionament dins el mercat.

Laura és una professional amb aptitud, actitud i polivalència. El seu bagatge professional avala el talent i el rigor amb què impregna tot allò que dissenya, acompanya i executa, aportant-hi visió i personalitat singulars, autèntics valors diferenciadors del seu segell d'excel·lència Carles Adamuz
Director de Coma

Club Gild

Estratègia empresarial i de comunicació

El Gild va ser creat sota un nou concepte de club, basat en el networking, amb l’objectiu de fomentar les relacions i els negocis entre empreses locals i empreses internacionals a través de l’intercanvi d’inquietuds, valors i idees.

El Club Gild va oferir un marc de desenvolupament empresarial, social i cultural a la ciutat de Barcelona, amb els valors de dinamisme, integritat, excel·lència, innovació i expansió.

En la meva etapa com a directora vaig realitzar diferents tasques estratègiques i de coordinació per a la presentació i el posicionament del club dins el panorama empresarial.

Generalitat de Catalunya

Organització del Centenari de la Inspecció de Treball

Organització dels actes del centenari de la Inspecció de Treball, com l’esdeveniment institucional i una exposició commemorativa.

Generalitat de Catalunya

Organització d’esdeveniment – Medalles i Plaques President Macià

Organització de l’esdeveniment anual del Departament de Treball que atorga la màxima distinció dins l’àmbit laboral i reconeix la trajectòria de les persones.

Generalitat de Catalunya

Campanya per la formació

A finals del 2007, la crisi comença a intuir-se i la pèrdua de llocs de treball provoca la necessitat de crear una campanya per tal d’incentivar la formació com una de les eines per reinsertar-se o reinventar-se professionament.

Generalitat de Catalunya

Imatge corporativa – Treball autònom

Disseny d’una imatge visual per a les polítiques adreçades al públic autònom català.

Generalitat de Catalunya

Campanya per a projectes empresarials – “Projecta’t”

Creació d’una estratègia de marca i comunicació per al programa PROJECTA’T, que va ajudar a crear i consolidar el projecte empresarial d’un miler de persones emprenedores.

Generalitat de Catalunya

Congrés – She Leader 2.0

Creació i organització del primer congrés de lideratge femení organitzat pel Departament de Treball, amb l’objectiu d’apoderar la dona directiva i trencar l’anomenat sostre de vidre que provoca una desigualtat entre dones i homes en esferes directives.

Generalitat de Catalunya

Identitat corporativa – “A la feina, iguals.”

Creació de la identitat gràfica i visual de totes les accions relacionades amb la promoció de la igualtat entre homes i dones a la feina. Es cerca una marca, un codi gràfic i una línea gràfica d’il·lustracions per reflectir les diferents situacions i contextos laborals on la dona es situa en una posició desigualitària.

Generalitat de Catalunya

Estratègia en xarxes socials – Treball 2.0

Amb l’objectiu d’apropar l’activitat de la tasca de la institució amb els seus públics i generar relacions de qualitat entre ells, es va dissenyar una de les primeres estratègies de comunicació 2.0 en les xarxes socials en l’àmbit institucional català.

Generalitat de Catalunya

Campanya de màrqueting directe – “No et rentis les mans”

Desenvolupament d’una campanya personalitzada i dirigida als empresaris per generar un augment de consciència en la importància de seguir la normativa en seguretat laboral en tots els sectors.

Generalitat de Catalunya

Campanya de prevenció d’accidents laborals

A través d’una campanya viral, càpsules informatives i espots, dirigits tant a empresaris com a treballadors, es va buscar generar un canvi d’actituds i comportaments en les relacions laborals.

Generalitat de Catalunya

Campanya de seguretat laboral

Amb els valors i la potència de la marca del Futbol Club Barcelona, es va realitzar una campanya de conscienciació de la importància de la seguretat laboral en tots els àmbits, inclòs l’esportiu.

Generalitat de Catalunya

www.gencat.cat

Campanya de sinistralitat laboral

A través d’una acció provocativa i directa es va buscar situar la mortalitat a la feina dins del debat social. L’objectiu de la campanya era fomentar el diàleg entre empresaris i treballadors per tal de millorar la seguretat laboral.

Més de sis anys de treball conjunt amb la Laura Pelegrín en el món de la comunicació i el màrqueting, em permeten afirmar que és una excel·lent professional, implicada, resolutiva i que sempre troba les millor solucions. Quan has de triar a qui encarregar el teu projecte, la Laura és una persona amb qui pots confiar i és altament professional. Credibilitat, innovació i capacitat de treball són algunes de les seves competències més destacades. Mar Serna
Consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya (2006 – 2010)