LP

Transformative Communication

La imatge de les institucions públiques està deteriorada i és complex alhora que necessari crear un apropament amb els públics objectius.

La meva experiència com a responsable de l’estratègia de marca, publicitat i màrqueting de la Conselleria de Treball aporta als diferents projectes en el que col·laboro, la capacitat de dissenyar, dirigir i implementar noves estratègies de marca i plans de comunicació, així com elaborar accions orientades a comunicar diferent tipologia de serveis i afers públics des de la vessant comunicativa, pública i política.

Ajuntament de Barcelona

barcelona.cat

Estratègia de comunicació – Ajuntament de Barcelona – Drets Socials

Definició d’una estratègia de comunicació pel Banc de Bones Pràctiques de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Barcelona Institute of Science and Technology

Estratègia global i conceptualització de la Founding Conference

Conceptualització, realització i gestió dels esdeveniments de l’organització.

AEROPORTS DE LA GENERALITAT

Màrqueting estratègic

Posicionar l’Aeroport de Lleida-Alguaire com l’aeroport industrial de Catalunya.

ICREA ( Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats )

Nova estratègia de marca i de comunicació

Atorgar valor i visibilitat a nivell internacional a la Institució com a capdavantera en la construcció d’una èlit científica d’alt nivell a Catalunya, en ser la líder en instaurar una cultura de la recerca científica en tots els seus públics i en ser pionera en donar excel·lència en la gestió dels recursos públics en l’àmbit de la ciència.

IVÀLUA

Pla de comunicació estratègica

Disseny i implementació d’una estratègia de comunicació per a incrementar la notorietat i visibilitat de l’avaluació de polítiques públiques entre els seus públics objectius.

AJUNTAMENT DE GAVÀ

Pla estratègic de comunicació i marca en l’àmbit de promoció econòmica

Creació d’una marca perdurable i rellevant capaç d’aglutinar tots els serveis de promoció econòmica de l’Ajuntament de Gavà, disseny i gestió d’una estratègia de comunicació.

PORTS DE LA GENERALITAT

Pla estratègic de comunicació i de reposicionament de la marca

Dissenyar una estratègia de marca i comunicación per donar una major visibilitat i donar a conèixer les infraestructures portuàries gestionades per la Generalitat de Catalunya.

INSTITUT INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Assessorament en el plantejament estratègic de comunicació i de la nova marca de la Institució

Definició dels territoris estratègics de la marca per a poder conceptualitzar una estratègia de comunicació eficient.

UGT

Disseny d’un pla de reposicionament de la marca UGT-DIBA i una estratègia de comunicació.

Conceptualització d’un nou posicionament per l’organització sindical i definició d’un pla d’accions de comunicació

ATENALIA

Estratègia de marca i comunicació

Creació, disseny i implementació d’una nova estratègia de marca i de comunicació.

Generalitat de Catalunya

Organització del Centenari de la Inspecció de Treball

Organització dels actes del centenari de la Inspecció de Treball, com l’esdeveniment institucional i una exposició commemorativa.

Generalitat de Catalunya

Organització d’esdeveniment – Medalles i Plaques President Macià

Organització de l’esdeveniment anual del Departament de Treball que atorga la màxima distinció dins l’àmbit laboral i reconeix la trajectòria de les persones.

Generalitat de Catalunya

Campanya per la formació

A finals del 2007, la crisi comença a intuir-se i la pèrdua de llocs de treball provoca la necessitat de crear una campanya per tal d’incentivar la formació com una de les eines per reinsertar-se o reinventar-se professionament.

Generalitat de Catalunya

Imatge corporativa – Treball autònom

Disseny d’una imatge visual per a les polítiques adreçades al públic autònom català.

Generalitat de Catalunya

Campanya per a projectes empresarials – “Projecta’t”

Creació d’una estratègia de marca i comunicació per al programa PROJECTA’T, que va ajudar a crear i consolidar el projecte empresarial d’un miler de persones emprenedores.

Generalitat de Catalunya

Congrés – She Leader 2.0

Creació i organització del primer congrés de lideratge femení organitzat pel Departament de Treball, amb l’objectiu d’apoderar la dona directiva i trencar l’anomenat sostre de vidre que provoca una desigualtat entre dones i homes en esferes directives.

Generalitat de Catalunya

Identitat corporativa – “A la feina, iguals.”

Creació de la identitat gràfica i visual de totes les accions relacionades amb la promoció de la igualtat entre homes i dones a la feina. Es cerca una marca, un codi gràfic i una línea gràfica d’il·lustracions per reflectir les diferents situacions i contextos laborals on la dona es situa en una posició desigualitària.

Generalitat de Catalunya

Estratègia en xarxes socials – Treball 2.0

Amb l’objectiu d’apropar l’activitat de la tasca de la institució amb els seus públics i generar relacions de qualitat entre ells, es va dissenyar una de les primeres estratègies de comunicació 2.0 en les xarxes socials en l’àmbit institucional català.

Generalitat de Catalunya

Campanya de màrqueting directe – “No et rentis les mans”

Desenvolupament d’una campanya personalitzada i dirigida als empresaris per generar un augment de consciència en la importància de seguir la normativa en seguretat laboral en tots els sectors.

Generalitat de Catalunya

Campanya de prevenció d’accidents laborals

A través d’una campanya viral, càpsules informatives i espots, dirigits tant a empresaris com a treballadors, es va buscar generar un canvi d’actituds i comportaments en les relacions laborals.

Generalitat de Catalunya

Campanya de seguretat laboral

Amb els valors i la potència de la marca del Futbol Club Barcelona, es va realitzar una campanya de conscienciació de la importància de la seguretat laboral en tots els àmbits, inclòs l’esportiu.

Generalitat de Catalunya

www.gencat.cat

Campanya de sinistralitat laboral

A través d’una acció provocativa i directa es va buscar situar la mortalitat a la feina dins del debat social. L’objectiu de la campanya era fomentar el diàleg entre empresaris i treballadors per tal de millorar la seguretat laboral.

Més de sis anys de treball conjunt amb la Laura Pelegrín en el món de la comunicació i el màrqueting, em permeten afirmar que és una excel·lent professional, implicada, resolutiva i que sempre troba les millor solucions. Quan has de triar a qui encarregar el teu projecte, la Laura és una persona amb qui pots confiar i és altament professional. Credibilitat, innovació i capacitat de treball són algunes de les seves competències més destacades. Mar Serna
Consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya (2006 – 2010)